Növénydoktor Kft.

Bemutatkozó

image

Cégünk a NAK-SZ-1096 számon nyilvántartott szaktanácsadó szervezet. Célunk és küldetésünk, hogy a Gazdálkodók mindennapjait könnyítsük meg szolgáltatásainkkal. A mezőgazdaság teljes vertikumában rendelkezünk gyakorlati és szakmai tapasztalattal; ezért gyakorlatilag velünk mindent egy kézben tarthat!

Csapatunkat több névjegyzéki szaktanácsadó, növényorvos és pályázatíró gazdagítja, akik hatósági és termelői tapasztalattal is rendelkeznek. Tőlünk nem áll távol a gazdálkodás! Nem fix irodai környezetben végezzük munkánkat, rugalmasak vagyunk ügyfeleink felé.

Szaktudásunk mindig friss, nem csak a kötelező képzéseken veszünk részt, hiszen alapelvünk, hogy minden információt a velünk szerződött Gazdálkodók előtt kell elsajátítatunk, hogy a tervezésben már együtt tudjunk működni velük. Nem csak a kötelező adminisztrációs köröket futjuk le a Partnereinkkel. Tőlünk tudnak kérdezni, velünk tudnak együtt gondolkodni. Sokszor a megfelelő támogatási formák és a bevállalható kötelezettségek kiválasztásában is szüksége van ránk a velünk szerződött Gazdálkodóknak, nem hagyunk megválaszolatlan kérdéseket.

Ismerje meg

CSAPATUNKAT

image

Bízza gazdasága szaktanácsadását, adminisztrációját ránk!

Lépjen velünk kapcsolatba!